22 juni 2016
18:30

Toarpsalliansen

Referat: IFK Örby - Toarpsalliansen

Trots förlust kan man ändå känna viss tillfredsställelse med denna matchen. Det var inte helt lätt att hitta spelare som inte var bortresta, jobbade eller var skadade ( 15-16 spelare som anmält frånvaro). Trots detta lyckas vi ändå få till en trupp på 15 spelare. Inte många lag som klarar det!
Med dom förutsättningarna visste vi att det skulle bli tufft mot duktiga Örby. Första halvlek blev också tuff. Det blev alldeles för mycket bolltittande och dålig rörelse både i anfall och försvar. Självklart beror det till viss del på att man spelar på en ovan position eller med spelare som man vanligtvis inte spelar med. Men det handlar minst lika mycket om den mentala inställningen och engagemanget.
Det märktes tydligt i andra halvlek! Efter 0-5 i första, som dessutom hade varit betydligt mer om inte Becka hade storspelat, kom vi ut som ett helt annat lag i andra halvlek. Plötsligt spelade vi helt jämt med Örby. Inställning, löpningar, passningar, allt blev bättre! Vi reducerar också helt välförtjänt till 1-5 genom Elin Å på en fin frispark från Elsa. Vi tröttnar dock lite på slutet och resultatet 1-8 var inte så mycket att säga om. Men vi tar med oss det positiva med uppryckningen i andra halvlek

ons 28 sep 2016, 19:00 Toarpsalliansen - IFK Örby 1 - 0